Galerie Theo Olling

Schildersarrangementen “Logeren bij de kunstenaar”

Bed & Breakfast Olling Art Inn biedt verschillende arrangementen aan in de prachtige Kop van Noord-Holland waarin ontspanning en creatief bezig zijn centraal staan.

  • De Noord-Hollandse kusten
  • Bloeiende bollenvelden
  • Inspirerende ontmoetingen aan de West-Friese Omringdijk
  • Impressionisme
  • Expressionisme

De ochtend staat in het teken van schilderen. Tijdens de workshops leer je kijken, voelen en ruiken en deze sensaties op doek te zetten. Ervaring is niet nodig. Technische vaardigheden zijn ondergeschikt aan het werken vanuit expressie. Leren kijken is een belangrijk onderdeel: hoe vertaal je wat je ziet in een interessant beeld op het doek? Je leert jouw interpretatie te geven en geen natuurgetrouwe kopie te maken. Je gaat de verbinding aan tussen realiteit en emotie. Om inspiratie op te doen gaan we er ook op uit naar mooie plekjes in de omgeving.
Na de lunch kun je op eigen gelegenheid verder werken in het atelier of in de tuin. Je kunt ook een uitstapje maken in de omgeving: een fietstochtje over de Omringdijk, uitwaaien op het strand, een wandeling naar Kolhorn, of een bezoek brengen aan Schagen. ‘s Avonds kun je als het weer het toelaat genieten met een hapje en een drankje bij een knapperend vuurtje in de tuin! Je verblijft in één van onze gastenkamers. Het ontbijt en de lunch worden door ons verzorgd. Voor het diner kunt je aanschuiven aan de table d’hôte (meerprijs) of naar één van de gezellige restaurants in de omgeving gaan.

Voor meer informatie: mail naar info@ollingartinn.nl of bel naar Theo Olling 06-22572055

 

Schuiven naar boven