Referenties

We hebben genoten van de zon, de zee en het strand, het schattige vakantiehuisje en jullie prachtige tuin… en natuurlijk de heerlijke barbecue.
Bedankt voor de gastvrijheid, het was fijn om hier te zijn!
Stefan en Ilona, Dave en Jaddai.

_________________________________________

Met mijn moeder heerlijk genoten van jullie huisje, met alles er op en er aan. heerlijk zo lang zon in de tuin en het vrije uitzicht veel succes nog met jullie b&b.
Monica en Carla

_________________________________________

We hebben fijne dagen gehad, heerlijk uitgerust. Een fijn huisje, goede bedden en een leuk gevarieerd ontbijt. We genoten ervan. Bedankt voor de gastvrijheid!!
Jan en Heleen

_________________________________________

Familiereünie in Schagerbrug gecombineerd met twee overnachtingen in jullie sfeervolle B&B; dat is ons erg goed bevallen! Isabel had al genoeg aan de trampoline en het gezelschap van Nadieke! Ondanks de hitte goed geslapen, héérlijk ontbeten en een beetje kunnen uitrusten. Zelfs tijd gehad voor ’n bezoekje aan het strand!
Merci en wie weet tot ziens.
John, Marieke, Isabel en Simon

________________________________________

Beste Theo en Coby,
Wat hebben jullie met z’n tweeën een unieke “b en b” gecreëerd! Bedankt voor de fijne ontvangst. En het huisje is helemaal top, jullie hebben overal aan gedacht, waardoor we hier alle 4 met veel plezier konden verblijven. Erg sfeervol ingericht! Een adres voor ons om te onthouden.
Erwin, Bertine, Sander en Marieke

_______________________________________

Theo en Coby, bedankt voor het heerlijke ontbijt en verblijf in jullie mooie stekje!
Het appartement is van alle gemakken voorzien, heerlijk rustig, schoon en mooi.
Zeker voor herhaling vatbaar en aan te bevelen!
Ed en Femke

_______________________________________

Theo and Coby,
We have had the most relaxing couple of days here in your perfect little garden house, our only regret is that we couldn’t have stayed for longer. Thank you for making us feel so comfortable here with you and providing with excellent hospitality. We regrettably will have to tell all our friends about how beautiful it is here, we aren’t very good at keeping secrets!
Thank you again, we will be back as soon as we can.
Love from your UK friends.
Justin and Alex

______________________________________

We hebben genoten van de mooie omgeving ’t mooie huisje en ’t heerlijke ontbijt. Voor ons de eerste keer naar ’n B&B, en het was leuk!!
Caroline en Peter, Mirjam en Stef

______________________________________

Wij zijn hier dit weekend geweest met 2 vriendinnen en hun jonge kinderen. Wat een heerlijke plek om te zijn. Lekker ruim huisje, een heerlijke tuin en leuke plekken om te ontdekken. En de ontbijtjes waren ook verrukkelijk. Kortom, een plek om nog eens naar terug te keren.
Bedankt voor de goede zorgen en het fijne huis.
Lisette, Regi, Morrison en Floris

______________________________________

Bedankt voor de goede zorgen de afgelopen week! Het heerlijke huisje, de ontbijtjes en natuurlijk de artistieke ‘verzorging’.
Logeren bij de kunstenaar is echt een aanrader, Het bezoek aan Bergen het kleien en als bonus de mooie gesprekken, en kunstwerkjes die over een paar maandjes naar huis komen. In één woord: Top!
Ingrid

_____________________________________

 

 

Reacties zijn gesloten.